01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

2 dana autobusom

VENECIJA - TRST 2 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VENECIJA -

Glavni grad talijanske pokrajine Venecije u talijanskoj regiji Veneto. Poznat kao grad na vodi, Venecija broji oko 270 000 stanovnika i obuhvaća 412 km2. Smatra se jednim od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu, sa svojim kanalima, gondolama i bogatom povijesti. Grad je smješten na sjeveru Jadranskog mora u venecijanskom zaljevu i obuhvaća 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni koja se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeke Po na jugu i Piave na sjeveru. Neizostavne znamenitosti za posjetiti u Veneciji svakako su Trg Svetog Marka koji se smatra središtem Venecije i mjesto je održavanja brojnih festivala, bazilika Sv. Marka, Duždeva palača, sat Sv. Marka, bazilika Sv. Marije od Zdravlja, a posebno je privlačan sustav kanala s gotovo 4 km dugim Canalom Grande koji presijeca grad u obliku golemog slova S te po kojem je neizostavna romantična vožnja gondolom.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRVATSKA, TRST, VENECIJA

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do TRSTA. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: TRG UNITA' D' ITALIA, GRADSKA VIJEČNICA, GUVERNEROVA PALACE, FONTANA… Odlazak prema dvorcu Miramare. Ovaj prekrasni dvorac izgrađen je 1856.g. i smješten je na strmim stijenama tik do mora. Bio je ljubavno gnijezdo cara Maximilijana Habsburškog i belgijske princeze Charlotte. Slobodno vrijeme do polaska. Nastavak vožnje prema hotelu. Po dolasku smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan. VENECIJA, HRVATSKA

Doručak. Vožnja do Punte Sabbioni. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni – Venezia / Riva degli Schiavoni. Izlet na otok MURANO. Nakon razgleda odlazak u Veneciju. Razgled grada u pratnji vodiča i upoznavanje sa ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…). Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, AUTOBUSI LICENCIRANI ZA PRIJEVOZ UČENIKA, 1 polupansion u hotelu 3* sa smještajem u višekrevetnim sobama, razgled Trsta uz stručno vodstvo, posjet dvorcu Miramare, razgled Venecije uz stručno vodstvo, izlet na otok Murano, povratna karta za vaporetto, pristojbe, poreze i takse u Veneciji, stručno vodstvo i organizacija putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, pedagoška pratnja, paket putnog osiguranja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVIJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=