01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VENECIJA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

KRALJICA JADRANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VENECIJA - KRALJICA JADRANA

Glavni grad talijanske pokrajine Venecije u talijanskoj regiji Veneto. Poznat kao grad na vodi, Venecija broji oko 270 000 stanovnika i obuhvaća 412 km2. Smatra se jednim od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu, sa svojim kanalima, gondolama i bogatom povijesti. Grad je smješten na sjeveru Jadranskog mora u venecijanskom zaljevu i obuhvaća 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni koja se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeke Po na jugu i Piave na sjeveru. Neizostavne znamenitosti za posjetiti u Veneciji svakako su Trg Svetog Marka koji se smatra središtem Venecije i mjesto je održavanja brojnih festivala, bazilika Sv. Marka, Duždeva palača, sat Sv. Marka, bazilika Sv. Marije od Zdravlja, a posebno je privlačan sustav kanala s gotovo 4 km dugim Canalom Grande koji presijeca grad u obliku golemog slova S te po kojem je neizostavna romantična vožnja gondolom.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – VENECIJA – NOVA 2024.

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Mogućnost polaska iz Karlovca sa stanice KA Petrol na ulasku u Karlovac u dogovoru s agencijom. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 09:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Venecije. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak do Punte Sabbioni. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni – Venezia / Riva degli Schiavoni. Šetnja i upoznavanje s ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, SS. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…). Pripreme za novogodišnju noć. Doček Nove 2024. na ulicama i trgovima Venecije… SRETNA NOVA 2024... Večernji povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Odlazak prema hotelu. Noćenje.

2.dan. VENECIJA – OTOCI LAGUNE – RIJEKA – KARLOVAC – ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela u pravcu Punte Sabbioni. Fakultativni izlet na očaravajuće OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO). Na ovom obilasku otkrit ćemo tri dragulja Venecijanske lagune. Prvo dolazimo na otok MURANO gdje ćemo posjetiti tvornicu stakla, Tako ćemo na Muranu, osim šarenila ulica, preslatkih šarenih kuća i lokala, imati priliku vidjeti staklene skulpture i jedinstvene staklene proizvode. Nakon što smo uživali i doživjeli jedinstveni ugođaj ljepote na Muranu, samo pola sata vožnje brodom doći ćemo na još živopisnije mjesto od Murana, a to je BURANO danas je najpoznatiji po čipkarstvu i šareno obojanim kućama.Slobodno vrijeme za šetnju. Dolazak na TORCELLO – nekada najvažniji otok lagune. Danas tu živi samo tridesetak ljudi dok ih je nekada davno živjelo preko 20 tisuća. Razgled CRKVE BASILICA DI SANTA MARIA ASSUNTA i njezine venecijansko-bizantske mozaike te ćemo uživati u pogledu na obližnji Burano s njezinog zvonika, popularno turističko odredište je most bez ograde PONTE DEL DIAVOLO te kameni tron poznat pod nazivom TRONO DI ATTILA. Zaljubljenik u mir i šarm ovog otoka, bio je Ernest Hemingway. Povratak brodom prema Punta Sabbioni.Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u okolici Venecije, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizacija putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, povratna dnevna karta za vaporetto – 12€, fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO) – 25€, minimalni broj prijavljenih putnika za fakultativne izlete je 30 osoba, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) na upit, putno osiguranje.

NAPOMENA

Cijena aranžmana: 140 € (1054,83kn) / First minute: 120€ (904,14kn) Aranžman je kalkuliran na bazi minimuma 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 1€ /2€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. Mogućnost doplate za sjedala u autobusu: Sjedala 1. red ( sjedalo 3 i 4) i 2. red ( sjedalo 5,6,7 i 8) - 15€ / 113,02kn po osobi Sve cijene su u kunama, konverzija u euro prikazana u zagradi (dezivni tečaj 1€=7.53450 KN). OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 904kn
1.054 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3/4* u okolici Venecije

KONVERZIJA VALUTE

=