01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

TOSKANA NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

KOLIJEVKA RENESANSE

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Toskana - KOLIJEVKA RENESANSE

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, FERARA, TOSKANA

Polazak autobusa u 05:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autocestom prema Rijeci. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Vožnja do FERRARE (grad obitelji ESTE) i razgled grada u pratnji vodiča: CASTELLO ESTENSE, PALAZZINA DI MARFISA D'ESTE, PALAZZO SCHIFANOIA,CASA ROMEI AND PALAZZO DEI DIAMANTI, CRKVA CORPUS DOMINI S GROBOM LUCREZIA BORGIA... Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. FIRENZA, NOVA 2020.

Doručak. Fakultativni izlet autobusom u FIRENZU i na vidikovac Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Razgledavanje Firenze u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Povratak u hotel i pripreme za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2020. NA ULICAMA, TRGOVIMA ili u nekom od barova Montecatini terma. SRETNA NOVA 2020. . . Noćenje.

3.dan. PISA, LUCCA RIJEKA, ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Dolazak u Pisu. Razgled grada: CAMPO DEI MIRACOLI, DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Odlazak u Luccu i razgled grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st.: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI… Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti stručno vodstvo i organizacija putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet autobusom u Firencu i na vidikovac Piazzale Michelangelo 15€, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ukoliko putuje samo jedna osoba) 250kn, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/2€ po osobi / noćenju. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 990kn
1.090 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=