01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA - 3 DANA

KOLIJEVKA RENESANSE

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Toskana - KOLIJEVKA RENESANSE

PROGRAM PUTOVANJA

ZAGREB – RIJEKA – BOLOGNA – TOSKANA

Polazak autobusa iz Zagreba u 04:30 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Polazak iz Karlovca. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:00 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Bolognu - grad koji je nastao na ostatcima etruščanskog grada Felsine, dom je najstarijeg sveučilišta na svijetu osnovanog davne 1089. godine na kojemu su se školovali brojni poznati talijanski književnici poput Dantea, Petrarce i Boccaccia. Osim po sveučilištu Bologna je poznata po brojnim arkadama raspoređenima po cijelom gradu. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: SVEUČILIŠTE, PIAZZA MAGGIORE, KATEDRALA SV. PETRONIA, LE DUE TORRI – ASUNELLI I GARISENDA... Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

PISA – LUCCA

Doručak. Fakultativni izlet u Pisu i Luccu. Odlazak u PISU. Iako se u Pisi nalaze brojne crkve i srednjovjekovne palače, kao i jedno od najstarijih sveučilišta u Italiji, najpoznatiji simbol Pise ipak je kosi toranj na trgu Piazza dei Miracoli. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: CAMPO DEI MIRACOLI, DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Vožnja prema LUCCI – grad Giacoma Puccinija, skladatelja vrsnih opera (Tosca, Madame Butterfly...) i prekrasne Messe di Gloria. Razgled grada u pratnji vodiča: KATEDRALA SV. MARTINA S KRSTIONICOM, CRKVA SANTA GIOVANNI E REPARATA, CRKVA SV. MIHAELA, PIAZZA DELL ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI... Povratak u hotel. Noćenje.

FIRENZA – RIJEKA – ZAGREB

Doručak. Izlet agencijskim autobusom u FIRENZU uz posjet vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Razgled Firenze u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Slobodno vrijeme. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Toskani, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, izlet autobusom u centar Firenze uz posjet vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu –25€ (dolazak u sami centar Firenze na najbrži i najkomforniji način našim autobusom – uključena dozvola za ulazak autobusom u centralnu zonu), fakultativni izlet u Pisi u Luccu 20€, minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativne izlete je 25 osoba, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 55€/414,40kn, putno osiguranje.

NAPOMENA

Cijena aranžmana: (170€) 1.280,87 kn/ First minute: (155€) 1.167,85 kn Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 1€/2€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu. Mogućnost doplate za sjedala u autobusu: Sjedala 1 red ( sjedalo 3 i 4) i 2 red ( sjedalo 5,6,7 i 8) - 15€ / 113,02kn po osobi. Sve cijene su u kunama, konverzija u euro prikazana u zagradi (devizni tečaj 1€=7.53450 KN). OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.243kn
1.399 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=