01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

PADOVA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

PADOVA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

PADOVA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

PADOVA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

PADOVA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VERONA -

 je glavni grad istoimene talijanske provincije ( 814.300 stanovnika) i drugi najveći grad (poslije Venecije) u regiji Veneto, na rijeci Adige.

Verona je grad kulture u kojoj se nalazi mnoštvo kulturno-povijesnih spomenika, osobito vrlo dobro očuvanih iz rimskog razdoblja. Popularnost i bogatstvo grad je stekao zahvaljujući svom geografskom položaju, a UNESCO ga je proglasio gradom "svjetske kulturne baštine" Simbol grada je Veronska Arena, treći po veličini očuvani rimski amfiteatar iz 1. stoljeća. Značajna građevina je i velebni most Ponte di Pietra koji je, iako razrušen u II. svjetskom ratu, ponovo restauriran sa originalnim materijalima i danas stoji kao pečat Rimskog vremena. Verona ima više od 50 očuvanih crkava romantičkog, gotičkog i renesansnog stila, kao i grandiozne palače, mostove i raskošne vrtove, no ipak najveću pažnju privlači crkva San Zeno Maggiore, koja se smatra najvažnijom romanskom građevinom Verone i gornje Italije.

Veronu često nazivaju i gradom ljubavi, budući da je to grad najpoznatijih svjetskih ljubavnika Romea i Julije, u kojoj se nalazi Julijina kuća s poznatim balkonom iz Shakespeare-ovih stihova.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRVATSKA, PADOVA, VERONA

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u PADOVU – grad čuven po BAZILICI ANTUNA PADOVANSKOG I CRKVI LEOPOLDA MANDIĆA. Razgled grada u pratnji vodiča: CAPPELLA DEGLI SCROVEGNI, CHIESA DEGLI EREMITANI, PALLAZO DELLA RAGIONE, BASILICA DI SAN'T ANTONIO, PRATTO DELLA VALLE… Nastavak vožnje prema Veroni. Dolazak u VERONU, grad Romea i Julije na obali rijeke Adige. Razgled grada u pratnji stručnog vodiča: CASTEL VECCHIO, CRKVA SAN ZENO MAGGIORE, PIAZZA BRA I ARENA, JULIJINA KUĆA S ČUVENIM BALKONOM, PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA DEI SIGNORI, ARCHE SCALIGERE S GROBNICAMA ISTOIMENE OBITELJI… Slobodno vrijeme. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan. GARDALAND, HRVATSKA

Doručak. Odlazak prema Gardalandu. Zabava i razonoda u jednom od najposjećenijih zabavnih parkova u Europi: PLAVI TORNADO, COLORADO, KRALJEVSTVO FANTAZIJE, LETEĆI OTOK, IKARUS, ČAROBNO BRDO, KUĆA MAGIJE, SEKVOJINA AVANTURA, RAPTOR, 4 D AVANTURA I dr. Polazak za Hrvatsku (oko 18:00 sati ili po dogovoru grupe). Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, AUTOBUSI LICENCIRANI ZA PRIJEVOZ UČENIKA, 1 polupansion u hotelu 3* sa smještajem u višekrevetnim sobama, ulaznicu za zabavni park Gardaland, razgled Padove i Verone uz stručno vodstvo, stručno vodstvo i organizaciju puta, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, pedagoška pratnja, paket putnog osiguranja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=