01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

MILANO I ŠVICARSKA - 3 DANA

3 dana autobusom

MILANO I ŠVICARSKA - 3 DANA

3 dana autobusom

MILANO I ŠVICARSKA - 3 DANA

3 dana autobusom

MILANO I ŠVICARSKA - 3 DANA

3 dana autobusom

MILANO I ŠVICARSKA - 3 DANA

3 dana autobusom

MILANO I ŠVICARSKA - 3 DANA

MAGIČNA GLACIJALNA JEZERA, PITORESKNI GRADIĆI...

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

JEZERA SJ. ITALIJE - MAGIČNA GLACIJALNA JEZERA, PITORESKNI GRADIĆI...

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – MILANO

Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska).Mogućnost polaska iz Karlovca. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sata. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Vožnja do MILANA. Razgled grada: DVORAC OBITELJI SFORZA, KAZALIŠTE LA SCALA, KATEDRALA, VIA VITTORIO EMANUELE, BIBLIOTECA AMBROSIANA, SANTA MARIA DELLE GRAZIE… Vožnja do hotela.

2.dan. LUGANO (ŠVICARSKA) – LAGO DI COMO

Doručak. Fakultativni izlet U Švicarsku i na Jezero Como. Vožnja prema gradu LUGANO – švicarski Monte Carlo. Razgled grada: KATEDRALA SVETOG LOVRE , CRKVA SVETE MARIJE OD ANĐELA, S POZNATOM FRESKOM KRISTOVE MUKE, PARCO CIVICO, VILLA CIANI, PIAZZA RIFORMA, GRADSKA VIJEĆNICA I ZNAMENITE VELIKE ŠAHOVSKE PLOČE, VIA NASSA, VILLA FAVORITA,… Odlazak do slikovitog grada Coma na istoimenom jezeru, najdubljem u Europi, oaze mira i tišine nedaleko od Milana. Razgled grada poznatog po promenadi, mnogobrojnim kavanama, kao i slikovitoj srednjovjekovnoj četvrti. Noćenje.

3.dan. BOROMEJSKI OTOCI – STRESA – RIJEKA – ZAGREB

Doručak. Odlazak u Stresu. Stresa je gradić poznat po vilama izuzetne arhitekture i vegetacije.Izlet brodom (uz doplatu) po jezeru s posjetom prekrasnim, a ne tako poznatim Borromejskim otocima Isolla Bella i Dei Pescatori. Isolla Bella je otok – palača iz 1632. godine. Vrtovi se stepenasto spuštaju 37 metara i imaju čak 10 terasa. Fakultativni izlet na Boromejske otoke. Nakon izleta šetnja Stresom i slobodno vrijeme za osobne programe. Vožnja uzduž jezera do slikovitog gradića ARONE. Dolazak na Lago d' Orta i obilazak mjesta Orta San Giulio. Nastavak putovanja za Hrvatsku. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, razgledi po programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Milanu/okolica, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete, fakultativni izlet u Švicarsku i na Jezero Como 25€, fakultativni izlet na Boromejske otoke 30€, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) na upit, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/4€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. Mogućnost doplate za sjedala u autobusu: Sjedala 1 red ( sjedalo 3 i 4) i 2 red ( sjedalo 5,6,7 i 8) - 20€ po osobi Sve cijene su u kunama, konverzija u euro prikazana u zagradi (devizni tečaj 1€=7.53450 KN). OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

ODABERI I REZERVIRAJ

ultra first minute 210kn
225 kn FIRST MINUTE:
240 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=