01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

4 dana / 3 noćenja avionom

ISTANBUL 4 DANA AVIONOM

MISTIČAN GRAD

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Istanbul - MISTIČAN GRAD

ČUDESNA METROPOLA STARIH CIVILIZACIJA, JEDINI GRAD NA SVIJETU NA DVA KONTINENTA, STAR DVA I POL TISUĆLJEĆA, IZMEĐU CRNOG I MRAMORNOG MORA, NEKADAŠNJI BIZANT, KONSTANTINOPOL, CARIGRAD

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – ISTANBUL

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20.10 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 00.30 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih i carinskih formalnosti, transfer do hotela te smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. ISTANBUL

Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled Istanbula autobusom u pratnji lokalnog vodiča i voditelja putovanja. Razgled Plave džamije, monumentalnog zdanja i posljednje velike kraljevske džamije, koju je sa šest minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju, posjet Hipodromu i posjet Aja Sofiji toliko spominjanoj i najpoznatijoj građevini Istanbula sagrađenoj u doba cara Justinijana koja je prvotno bila najveća crkva u Bizantskom carstvu, a naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća. Ona je odnedavno opet džamija,a ulaz je besplatan. Zatim posjet Topkapi palači – bivšoj Sultanovoj palači (ulaznica nije uključena u cijenu). Slijedi posjet bazilici Cisterna (ulaznica nije uključena u cijenu), poznatoj i pod nazivom Utonula palača, najveća od nekoliko stotina antičkih rezervoara vode koje još uvijek leže ispod Istanbula, svakako najneobičnija turistička atrakcija u gradu. Poslijepodne odlazak na Grand Bazaar (Kapali Čaršiju), najveću tržnicu u Turskoj, poznatu po zlatu, tkanini, keramici, slasticama i suvenirima. Povratak u hotel. Fakultativno mogućnost odlaska na večeru uz show program u restoranu Sultana's 1001 noć (transfer uključen). Noćenje.

3.dan. ISTANBUL

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do džamije Sulejmana Veličanstvenog, remek djela najpoznatijeg osmanskog graditelja Mimara Sinana. Ostatak dana je slobodan za obilazak i razgled Istanbula. Predlažemo fakultativni izlet; poludnevno krstarenje Bosporom, morskim tjesnacem koji razdvaja Europu i Aziju. Plovidba tijekom koje možete uživati u pogledu na carske palače, tvrđave, romantična mjestašca Bosporskog prolaza i brojne lokacije na kojima su snimane poznate turske serije. Nakon plovidbe, slijedi ručak koji je uključen u cijenu izleta. Odlazak do egipatskog bazara koji još zovu i bazar začina. U večernjim satima, mogućnost fakultativnog odlaska u kulturni centar koji se nalazi u starom djelu Istanbula na autohtoni ples Derviša. Noćenje.

4.dan. ISTANBUL – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za kupovinu, šetnju gradom ili odlazak na fakultativni izlet na azijsku stranu Istanbula. Odlazak autobusom preko jednog od čuvenih istanbulskih mostova koji povezuju Europu i Aziju. Panoramska vožnja i pauza za fotografiranje te povratak na europsku stranu Istanbula i posjet veličanstvenoj Dolmabahče palači. Zatim slijedi odlazak do mjesta Eyup gdje se uspinjačom vozimo do vidikovca Piere Loti. Pauza za kavu i uživanje u prekrasnom pogledu na Istanbul te povratak. Prijava na let za Zagreb i polijetanje zrakoplova u 19.05 sati na liniji TK 1055 (Turkish Airlines). Dolazak u Zagreb u 19.15 sati.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi Zagreb – Istanbul – Zagreb, 3 noćenja s doručkom u Hotelu Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4* ili sličnom, transfere i razglede prema programu, uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku i lokalnog vodiča, jamčevinu i trošak organizacije te pripreme putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Pristojbe zračnih luka 1.090kn, fakultativne sadržaje i ulaznice, napojnice za lokalnog vodiča i vozača, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, nadoplata za jednokrevetnu sobu 590kn. Krstarenje Bosporom 420kn (cijena uključuje transfer do pristaništa, lokalnog vodiča, vožnju brodom i ručak), večera uz show u Restoranu Sultana's 1001 noć: 390kn (cijena uključuje transfer, show program, večeru i piće: 2 čaše vina ili 2 piva ili 2 soka), izlet na azijsku stranu Istanbula i Dolmabahče palaču 390kn (cijena uključuje transfer, lokalnog vodiča, ulaznicu za Dolmabahče palaču i uspinjaču), ples Derviša 160kn (cijena uključuje show u kulturnom centru Hodjapasha), ulaznice za Topkapi palaču i baziliku Cisterna: 20 EUR (plaćanje voditelju putovanja na licu mjesta). Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15 putnika. Rezervacije za sve fakultativne sadržaje potrebno je napraviti prilikom rezervacije putovanja.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 20 osoba. *FM popust 200 kn vrijedi za rezervacije do 30 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM cijeni. Zrakoplovni prijevoznici, uslijed određenih okolnosti, zadržavaju pravo promjene rasporeda leta što uključuje mijenjanje vremena polijetanja i slijetanja, kao i otkazivanja letova bez prethodne obavijesti. Konačne i finalne satnice letova će biti poslane u završnim obavijestima koje šaljemo od 5 do 7 dana prije putovanja. Za putovanje potrebna Vam je putovnica važeća još 6 mjeseci nakon povratka s putovanja. Od 05.01.2016. sve osobe koje putuju u Republiku Tursku moraju imati valjano putno-zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje boravka u Republici Turskoj. Od 01.03.2020. viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA TA PALMA

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.290kn
1.490 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4*

KONVERZIJA VALUTE

=