01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

8 dana / 7 noćenja avionom

IRSKA - 8 DANA AVIONOM

RAPSODIJA U ZELENOM

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

IRSKA - RAPSODIJA U ZELENOM

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – DUBLIN – CLONMACNOISE – GALWAY

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova i podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja. Polijetanje zrakoplova Croatia Airlines na liniji OU 512 u 7.40 sati, dolazak u Dublin u 9.30 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku, a nakon obavljanja pograničnih i carinskih formalnosti, slijedi vožnja slikovitim krajolikom do samostana Clonmacnoise na rijeci Shannon, sagrađenom davne 548. godine: ostaci Katedrale, 7 crkava (10. - 13. st.), 2 tornja, 3 velika križa…Nastavljamo putovanje do živopisnog Galwaya. Lučki grad i središte kulturnog života Irske zbog svojih brojnih festivala, sa svojih 80-ak tisuća stanovnika najveći je grad u zapadnoj Irskoj, a ujedno je i poznato sveučilišno središte. Šetnja starim gradom, preko Latinske četvrti prema crkvi sv. Nikole, najljepše srednjovjekovne građevine u Galwayu, trg Eyre... Slobodno vrijeme u središtu grada. Smještaj u hotel na području Galwaya/okruga Clare. Noćenje.

2.dan. GALWAY – BURREN – CLIFFS OF MOHER – KERRY

Doručak i odjava iz hotela. Slijedi vožnja do područja Clare i Burren prema jednom od najpoznatijih irskih lokaliteta, fascinantnim Cliffs of Moher koje će vam oduzeti dah (uključena ulaznica). Jedna od najvećih turističkih atrakcija Irske i svojevrsno čudo prirode, Cliffs of Moher su na pojedinim mjestima više od 200 metara, a visoki klifovi od pješčenjaka i škriljavca protežu se dužinom od 8 kilometara. Uzvišenu kulisu prati i glasanje mnogobrojnih morskih ptica. Burren je predio mjesečevih pejzaža s preko 2000 rijetkih vrsta biljaka te megalitskim grobnicama starim preko 4.000 godina. Nastavak vožnje do područja County Kerry. Smještaj u hotel, noćenje.

3.dan. NACIONALNI PARK KILLARNEY – RING OF KERRY

Doručak. Vožnja jednim od najspektakularnijih krajeva Irske, s veličanstvenim pogledom na Atlantski ocean, Waterville, nekadašnje omiljeno obiteljsko odmaralište Charlie Chaplina. Nastavak vožnje kroz selo Sneem s krovovima raznolikih boja, preko Molls Gap i Ladies View, odakle se pruža prekrasan pogled na poznato jezero Killarney. U poslijepodnevnim satima posjet Nacionalnom parku Killarney, elizabetanskoj kući i muzeju Muckross, okruženoj prekrasnim vrtom u srcu parka (posjet Mucross House u skladu s propisima ima ograničen broj posjetitelja, te može biti zamijenjen posjetom farmi ovaca „Kells Sheep Farm“). Noćenje.

4.dan. KERRY – CORK

Doručak. Nastavak vožnje do drugog najvećeg grada Irske, „buntovnog“ Corka, koji je odigrao važnu ulogu u ratu za neovisnost zemlje, a 2005. godine bio je i europska prijestolnica kulture . Razgled grada: Sveučilište, gradska vijećnica, katedrala, Shandon Bells, tržnica English market. Smještaj u hotel. Poslijepodne slobodno vrijeme za shopping i samostalno istraživanje grada. Noćenje.

5.dan. CORK – ROCK OF CASHEL – KILKENNY – DUBLIN

Nakon doručka odjava iz hotela te vožnja do Rock of Cashel, povijesnog mjesta i prijestolnice kraljeva od Munstera s okruglim tornjem, kraljevskom kapelom i keltskim križevima (uključena ulaznica). Kamena utvrda pamtljivog izgleda i slikovite lokacije usred ravnice Tipperaryja, bila je više od tisućljeća simbol kraljevske, ali i svećeničke moći. Katedrala je napuštena prije više od 200 godina, a danas je Rock of Cashel nezaobilazno mjesto u svakom turističkom itineraru po Irskoj. Razgled impresivnih ostataka samostana, a potom nastavljamo do grada Kilkenny, jednog od najbolje očuvanih srednjovjekovnih irskih gradova kojeg zovu „Mramorni grad“. Šetnja središtem grada vijugavim ulicama s povijesnim zgradama, galerijama i restoranima. Nastavak vožnje prema Dublinu. Po dolasku, prijava i smještaj u hotel. U večernjim satima, predlažemo šetnju s voditeljem putovanja poznatom četvrti Temple Bar u centru Dublina u kojoj se nalaze najpoznatiji dublinski pubovi. Noćenje.

6.dan. DUBLIN

Doručak. Odlazak na panoramski razgled autobusom i pješice: vožnja gradom sjevernom stranom rijeke Liffey, GPO (zgrada Pošte), ulica O`Conell, zgrada Carine i najveći europski park Phoenix. Nastavak južnom stranom: Merrion Square gdje se nalazi kuća pisca Oscara Wilda, danas u vlasništvu America College, nastavak do trga Grafton s mnogobrojnim dućanima, pored rodne kuće vojvode od Wellingtona - pobjednika nad Napoleonom kod Waterlooa. Vožnja do Trinity College (uključena ulaznica), najstarijeg sveučilišta u Irskoj, kojeg je 1592. god. osnovala kraljica Elizabeta I. S tradicijom dugom 400 god., ubraja se među najpoznatija sveučilišta na svijetu, Samuel Beckett i Jonathan Swift su samo neki od poznatih učenika, tu se čuva sveti rukopis The Book of Kells, molitvenik iz 8 st. Posjet pivovari Guinness (uključena ulaznica) gdje je vizionar Arthur Guinness prije 250 godina svoju maštu, strast i vjeru „pretočio“ u proizvodnju piva. Razgled pivovare, na kojem će Vas upoznati s procesom proizvodnje piva, završava na 7. katu u Gravity baru, gdje uz čašu piva možete uživati u spektakularnom pogledu na grad. Poslijepodne slobodno vrijeme. Za večernje sate predlažemo odlazak na irsku večeru uz program irskog plesa (doplata kod prijave). Noćenje.

7.dan. DUBLIN – (fakultativni izlet BELFAST)

Doručak. Predlažemo fakultativni izlet u Belfast (uz doplatu). Vožnja prema prijestolnici Sjeverne Irske – Belfastu. Po dolasku krećemo u razgled grada u kojem su znamenitosti na svakom koraku. Razgledat ćemo Operu, Botanički vrt i razne crteže na kućama te otići do četvrti Titanic u kojoj je izrađen istoimeni brod, a danas se tamo nalazi muzej u prirodnoj veličini broda. Posjet muzeju(ulaznica uključena u cijenu izleta) i u nastavku slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u Dublin do cca 19 sati. Za sve koji se ne odluče za izlet u Belfast preporučamo individualno istraživanje Dublina. Noćenje.

8.dan. DUBLIN – ZAGREB

Doručak. Transfer u zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlines za Zagreb na liniji OU 513 u 10.20 sati, dolazak u Zagreb u 14.05 sati po lokalnom vremenu.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz zrakoplovom Croatia Airlines u ekonomskoj klasi na izravnoj liniji Zagreb – Dublin – Zagreb, uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm), 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*/4* na području Galway/Clare, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* na području Kerrya, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*/4* na području Corka, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* na području Dublina, sve prijevoze i razglede prema programu, ulaznice za objekte navedene u programu: Muckross House & Gardens, Cliffs of Moher, Kylemore Abbey, Clonmacnoise, Trinity College, Guinness Storehouse s degustacijom piva, voditelja putovanja na hrvatskom jeziku, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Obveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 1.190 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1.990 kn, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene, obroke koji nisu uključeni u cijenu, fakultativne sadržaje, putna osiguranja. Irska večera: 550 kn (uključuje transfer, večeru i program irskog plesa; min. 15 osoba). Fakultativni izlet u Belfast: 690 kn – min. 20 putnika (uključen prijevoz, stručno vodstvo voditelja putovanja i ulaznica u muzej Titanic), dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju 10% (na upit), odrasla osoba na pomoćnom ležaju nema popusta (na upit).

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 20 osoba. *First Minute popust 200 kn za rezervacije do 45 dana prije datuma polaska ili popunjena kapaciteta po FM cijeni. Predviđeni red letenja: Prijevoznik Croatia Airlines OU 512 ZAGREB 07:40 - DUBLIN 09:30 / OU 513 DUBLIN 10:20 - ZAGREB 14:05 / Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji u Republici Irskoj te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Državljanima Republike Hrvatske za ulazak u Republiku Irsku i Sjevernu Irsku dovoljna je važeća putovnica ili osobna iskaznica (zbog Brexita odnosno izlaska Ujedinjenog Kraljevstva iz EU, ulazak u Sjevernu Irsku s osobnom iskaznicom sigurno je moguć do 31.12.2020., poslije tog datuma nije još uvijek definirano). Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u funtama (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 7.390kn
7.590 kn REDOVNA CIJENA:

Hoteli 3/4*

KONVERZIJA VALUTE

=