01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

BANJA LUKA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

BANJA LUKA NOVA GODINA 2024. - 2 DANA

Vrbaški grad

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

BANJA LUKA - Vrbaški grad

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – BANJA LUKA – NOVA 2024.

Polazak u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja prema Banja Luci uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Banja Luku drugi najveći grad u BiH nakon Sarajeva. Odlazak u razgled grada: TVRĐAVA KAŠTEL – ujedno i jedna od najstarijih građevina u gradu, nalazi se na lijevoj obali Vrbasa i jedna je od najvažnijih građevina Banja Luke, HRAM HRISTA SPASITELJA- veličanstvena crkva sa zlatnim kupolama, GOSPODSKA ULICA - šetnica Banja Luke i mjesto za vidjeti i biti viđen, puna butika i kafića. Arhitektura je zanimljiva mješavina različitih razdoblja, s vrlo lijepim neo-renesansnim građevinama i snažnim utjecajem iz austrougarskog razdoblja, BANSKI DVOR, PALAČA REPUBLIKE… Banja Luka se lako može natjecati sa Sarajevom i ima vlastito brendiranje nacionalnog jela s Banjalučkim ćevapom. Pripreme za novogodišnju noć. SRETNA NOVA 2024!. . . Noćenje.

2.dan. BANJA LUKA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme i uživanje u Novogodišnjem ugođaju. Fakultativni odlazak u posjet SAMOSTANU TRAPISTA, odnosno opatiji MARIJA ZVIJEZDA koji se nalazi u Delibašinu selu kod Banja Luke. – Samostan je nekada bio najveći na svijetu, a danas je najmanji, s – dva monaha, dva brata Tomice i Zvonka Topića. Mogućnost kupnje sira i Trapističkog piva koje također proizvode redovnici. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4*, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte, nadoplata za jednokrevetnu sobu na upit, fakultativni izlet u posjet Samostanu Trapista 10€, putno osiguranje.

NAPOMENA

Cijena aranžmana: 130€ (979,49 kn) / First minute: 110€(828,80 kn) HOTEL 4* CENTAR Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u hotelima od 1,80€ po osobi / noćenju. Plaćanje na licu mjesta. Ulaznice za pojedine objekte, nadoplata za jednokrevetnu sobu na upit, fakultativni izlet u posjet Samostanu Trapista 10€, putno osiguranje. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda razgleda programa po procijeni voditelja puta. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 828kn
979 kn REDOVNA CIJENA:

HOTEL 4*

KONVERZIJA VALUTE

=