01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

VICENZA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VICENZA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VICENZA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VICENZA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VICENZA - VERONA - GARDALAND 2 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

GARDALAND -

je treći najpopularniji i nama najbliži tematski park u Europi smješten na jezeru Garda u Italiji. Otvoren je 1975. i od tada se proširio i po veličini i po posjećenosti. Godišnje ga posjećuje više od 3 milijuna ljudi. Obuhvaća 6 vlakova smrti i ukupno 32 vožnje. Najpoznatiji su Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor, Orto Bruco i Mammut.                

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRVATSKA, GARDALAND

Polazak autobusa u 02:00 sata s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Odlazak prema Gardalandu. Zabava i razonoda u jednom od najposjećenijih zabavnih parkova u Europi: PLAVI TORNADO, COLORADO, KRALJEVSTVO FANTAZIJE, LETEĆI OTOK, IKARUS, ČAROBNO BRDO, KUĆA MAGIJE, SEKVOJINA AVANTURA, RAPTOR, 4 D AVANTURA I dr. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan. VERONA, VICENZA, HRVATSKA

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Verone. Grada Romea i Julije na obali rijeke Adige u pratnji stručnog vodiča: CASTEL VECCHIO, CRKVA SAN ZENO MAGGIORE, PIAZZA BRA I ARENA, JULIJINA KUĆA S ČUVENIM BALKONOM, PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA DEI SIGNORI, ARCHE SCALIGERE S GROBNICAMA ISTOIMENE OBITELJI, TORRE DEI LAMBERTI,… Slobodno vrijeme za ručak. Dolazak u predivnu Vicenzu koja je poznata po renesansnoj arhitekturi slavnog Andree Palladia. Razgled grada u pratnji vodiča: PIAZZA DEI SIGNORI, KATEDRALA, BASILICA PALLADIANA, PALAZZO THIENE, TEATRO OLIMPICO,... Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, AUTOBUSI LICENCIRANI ZA PRIJEVOZ UČENIK, 1 polupansion u hotelu 3* sa smještajem u višekrevetnim sobama, razgled Verone i Vicenze uz stručno vodstvo, ulaznicu za zabavni park Gardaland, stručno vodstvo i organizacija putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, pedagoška pratnja, paket putnog osiguranja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVIJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=