01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

GRAD ZALJUBLJENIH I NAJLUĐI ZABAVNI PARK

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

GARDALAND - GRAD ZALJUBLJENIH I NAJLUĐI ZABAVNI PARK

je treći najpopularniji i nama najbliži tematski park u Europi smješten na jezeru Garda u Italiji. Otvoren je 1975. i od tada se proširio i po veličini i po posjećenosti. Godišnje ga posjećuje više od 3 milijuna ljudi. Obuhvaća 6 vlakova smrti i ukupno 32 vožnje. Najpoznatiji su Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor, Orto Bruco i Mammut.                

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – VERONA – SIRMIONE

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Mogućnost polaska iz Karlovca sa stanice KA Petrol na ulasku u Karlovac u dogovoru s agencijom. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Veronu razgled grada u pratnji vodiča: PIAZZA ERBE, ARENA, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DEI SIGNORI… Vožnja autobusom do Lago di Garde. Obilazak slikovitog gradića SIRMIONEA te razgled grada u pratnji vodiča: ROCCA SCALIGERI, GROTTE DI CATTULLO. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira ili posjet nekoj od slastičarnica kojima Sirmione obiluje. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. GARDALAND – RIJEKA – KARLOVAC – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Gardalandu. Zabava i razonoda u jednom od najposjećenijih zabavnih parkova u Europi: PLAVI TORNADO, COLORADO, KRALJEVSTVO FANTAZIJE, LETEĆI OTOK, IKARUS, ČAROBNO BRDO, KUĆA MAGIJE, SEKVOJINA AVANTURA, RAPTOR, 4 D AVANTURA I dr. Polazak za Zagreb (oko 18:00 sati). Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Hrvatsku u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u okolici Verone, razglede po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, ulaznica za zabavni park GARDALAND (30,50 €) - djeca niža od 1 metar imaju besplatan ulaz, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 150kn, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 1/2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta. Djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 550kn
650 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=