01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

2 dana autobusom

VERONA - SIRMIONE - GARDALAND 2 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

GARDALAND -

je treći najpopularniji i nama najbliži tematski park u Europi smješten na jezeru Garda u Italiji. Otvoren je 1975. i od tada se proširio i po veličini i po posjećenosti. Godišnje ga posjećuje više od 3 milijuna ljudi. Obuhvaća 6 vlakova smrti i ukupno 32 vožnje. Najpoznatiji su Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor, Orto Bruco i Mammut.                

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRAVATSKA, VERONA, SIRMIONE

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u VERONU - grad Romea i Julije na obali rijeke Adige. Razgled grada u pratnji stručnog vodiča: CASTEL VECCHIO, CRKVA SAN ZENO MAGGIORE, PIAZZA BRA I ARENA, JULIJINA KUĆA S ČUVENIM BALKONOM, PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA DEI SIGNORI, ARCHE SCALIGERE S GROBNICAMA ISTOIMENE OBITELJI… Odlazak do slikovitog gradića SIRMIONEA te razgled grada: ROCCA SCALIGERI, GROTTE DI CATTULO… Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira ili posjet nekoj od slastičarnica kojima Sirmione obiluje. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan. GARDALAND, HRVATSKA

Doručak. Odlazak prema Gardalandu. Zabava i razonoda u jednom od najposjećenijih zabavnih parkova u Europi: PLAVI TORNADO, COLORADO, KRALJEVSTVO FANTAZIJE, LETEĆI OTOK, IKARUS, ČAROBNO BRDO, KUĆA MAGIJE, SEKVOJINA AVANTURA, RAPTOR, 4 D AVANTURA I dr. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 polupansion u hotelu 3* sa smještajem u višekrevetnim sobama, razgled Verone i Sirmionea uz stručno vodstvo, ulaznicu za zabavni park Gardaland, stručno vodstvo i organizaciju puta, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, paket putnog osiguranja, profesori u pratnji.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=