01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

2 dana autobusom

VERONA I GARDALAND

GRAD ZALJUBLJENIH I NAJLUĐI ZABAVNI PARK

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

GARDALAND - GRAD ZALJUBLJENIH I NAJLUĐI ZABAVNI PARK

je treći najpopularniji i nama najbliži tematski park u Europi smješten na jezeru Garda u Italiji. Otvoren je 1975. i od tada se proširio i po veličini i po posjećenosti. Godišnje ga posjećuje više od 3 milijuna ljudi. Obuhvaća 6 vlakova smrti i ukupno 32 vožnje. Najpoznatiji su Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor, Orto Bruco i Mammut.                

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, VERONA

Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Veronu razgled grada: PIAZZA ERBE, ARENA, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DEI SIGNORI… Vožnja autobusom do Lago di Garde. Obilazak slikovitog gradića SIRMIONEA te razgled grada: ROCCA SCALIGERI, GROTTE DI CATTULO. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira ili posjet nekoj od slastičarnica kojima Sirmione obiluje. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. GARDALAND, ZAGREB

Doručak. Cjelodnevni boravak u ZABAVNOM PARKU GARDALAND. Zabava i razonoda. Polazak za Zagreb u kasnim popodnevnim satima (17:30 sati). Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u okolici Verone, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, ulaznica za zabavni park GARDALAND (30,50€) - djeca niža od 1 metar imaju besplatan ulaz, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 1,5/2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta. Djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 590kn
670 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=