01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

VERONA - GARDALAND 1 DAN

1 dan autobusom

VERONA - GARDALAND 1 DAN

1 dan autobusom

VERONA - GARDALAND 1 DAN

1 dan autobusom

VERONA - GARDALAND 1 DAN

1 dan autobusom

VERONA - GARDALAND 1 DAN

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VERONA -

 je glavni grad istoimene talijanske provincije ( 814.300 stanovnika) i drugi najveći grad (poslije Venecije) u regiji Veneto, na rijeci Adige.

Verona je grad kulture u kojoj se nalazi mnoštvo kulturno-povijesnih spomenika, osobito vrlo dobro očuvanih iz rimskog razdoblja. Popularnost i bogatstvo grad je stekao zahvaljujući svom geografskom položaju, a UNESCO ga je proglasio gradom "svjetske kulturne baštine" Simbol grada je Veronska Arena, treći po veličini očuvani rimski amfiteatar iz 1. stoljeća. Značajna građevina je i velebni most Ponte di Pietra koji je, iako razrušen u II. svjetskom ratu, ponovo restauriran sa originalnim materijalima i danas stoji kao pečat Rimskog vremena. Verona ima više od 50 očuvanih crkava romantičkog, gotičkog i renesansnog stila, kao i grandiozne palače, mostove i raskošne vrtove, no ipak najveću pažnju privlači crkva San Zeno Maggiore, koja se smatra najvažnijom romanskom građevinom Verone i gornje Italije.

Veronu često nazivaju i gradom ljubavi, budući da je to grad najpoznatijih svjetskih ljubavnika Romea i Julije, u kojoj se nalazi Julijina kuća s poznatim balkonom iz Shakespeare-ovih stihova.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRVATSKA, VERONA, GARDALAND

Polazak autobusa u 00:01 sat s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Veronu razgled grada: PIAZZA ERBE, ARENA, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DEI SIGNORI…Vožnja do Gardalanda. Cjelodnevni boravak u ZABAVNOM PARKU GARDALAND. Zabava i razonoda. Polazak za Hrvatsku (oko 18 sati kada se zatvara Gardaland). Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim / ranim jutarnjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, AUTOBUSI LICENCIRANI ZA PRIJEVOZ UČENIKA, ulaznicu za zabavni park Gardaland, razglede Verone uz stručno vodstvo, stručno vodstvo i organizaciju putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, pedagoška pratnja, paket putnog osiguranja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVIJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=