01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VENETO -

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – RIJEKA – VERONA – GRAD ROMEA I JULIJE

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Karlovca s benzinske postaje Petrol (uz obaveznu prethodnu najavu) u 056:45 sati. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 08:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju prema Veroni uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u VERONU, grad najpoznatijih svjetskih ljubavnika, Romea i Julije. Razgled grada: PIAZZA ERBE, ARENA, AUGUSTEO, PONTE DI PIETRA, ARCO DEI GAVI NA CORSO CAVOURU, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DEI SIGNORI, OD SREDNJOVJEKOVNIH SVJETOVNIH SPOMENIKA TU JE UTVRDA-PALAČA CASTELVECCHIO, LOGGIA DEL CONSIGLIO, PALAZZO DEL COMUNE…Vožnja autobusom prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. VENECIJA – OTOCI LAGUNE

Doručak. Odlazak iz hotela u pravcu Punte Sabbioni. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni - Venezia / Riva degli Schiavoni. Šetnja i upoznavanje sa ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…).. Fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO). Večernji povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Noćenje.

3.dan. PADOVA – VILLA BARBARIGO - ARQUÀ PETRARCA – ZAGREB

Doručak. Odlazak do VILLE BARBARIGO iz 16. stoljeća, koja se nalazi na više od 40 hektara, koji je sagradila mletačkea plemićka obitelji Barbarigo sa reprezentativnim baroknim vrtom, statuama,… Dolazak u mjesto ARQUÀ PETRARCA , koja je dio kluba NAJLJEPŠIH SELA U ITALIJI i dobio je nagradu za izvrsnost u turizmu, ugostiteljstvu i okolišu. Arquà je mjesto gdje pjesnik Francesco Petrarca živio posljednje četiri godine svog života (1370-1374). Kuća u kojoj je živio, sada je muzej posvećen pjesniku. Nastavak vožnje do PADOVE grada čuvenog po BAZILICI ANTUNA PADOVANSKOG I CRKVI LEOPOLDA MANDIĆA. Razgled grada: CAPPELLA DEGLI SCROVEGNI, CHIESA DEGLI EREMITANI, PALLAZO DELLA RAGIONE, BASILICA DI SAN'T ANTONIO, PRATTO DELLA VALLE... Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje do polaska. Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u večernjim satima, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Venetu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, povratna dnevna karta za vaporetto 12€, fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO) 22€, minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativni izlet je 25, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 390kn, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 820kn
920 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=