01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

3 dana autobusom

VENETO 3 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VENETO -

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, VERONA - GRAD ROMEA I JULIJE

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 08:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju prema Veroni uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u VERONU, grad najpoznatijih svjetskih ljubavnika, Romea i Julije. Razgled grada: PIAZZA ERBE, ARENA, AUGUSTEO, PONTE DI PIETRA, ARCO DEI GAVI NA CORSO CAVOURU, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DEI SIGNORI, OD SREDNJOVJEKOVNIH SVJETOVNIH SPOMENIKA TU JE UTVRDA-PALAČA CASTELVECCHIO, LOGGIA DEL CONSIGLIO, PALAZZO DEL COMUNE…Vožnja autobusom prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. VENECIJA, OTOCI LAGUNE VENECIJA

Doručak. Odlazak iz hotela u pravcu Punte Sabbioni. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni - Venezia / Riva degli Schiavoni. Šetnja i upoznavanje sa ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…).. Fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO). Večernji povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Noćenje.

3.dan. PADOVA, VILLA BARBARIGO, ARQUÀ PETRARCA, ZAGREB

Doručak. Odlazak do VILLE BARBARIGO iz 16. stoljeća, koja se nalazi na više od 40 hektara, koji je sagradila mletačkea plemićka obitelji Barbarigo sa reprezentativnim baroknim vrtom, statuama,… Dolazak u mjesto ARQUÀ PETRARCA , koja je dio kluba NAJLJEPŠIH SELA U ITALIJI i dobio je nagradu za izvrsnost u turizmu, ugostiteljstvu i okolišu. Arquà je mjesto gdje pjesnik Francesco Petrarca živio posljednje četiri godine svog života (1370-1374). Kuća u kojoj je živio, sada je muzej posvećen pjesniku. Nastavak vožnje do PADOVE grada čuvenog po BAZILICI ANTUNA PADOVANSKOG I CRKVI LEOPOLDA MANDIĆA. Razgled grada: CAPPELLA DEGLI SCROVEGNI, CHIESA DEGLI EREMITANI, PALLAZO DELLA RAGIONE, BASILICA DI SAN'T ANTONIO, PRATTO DELLA VALLE... Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje do polaska. Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u večernjim satima, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Venetu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, povratna dnevna karta za vaporetto 12€, fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO) 23€, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 820kn
920 kn REDOVNA CIJENA:

hotel 3* u Venetu

KONVERZIJA VALUTE

=