01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

2 dana autobusom

VENECIJA I OTOCI LAGUNE

VENECIJA - ČUDESNA I JEDINSTVENA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

VENECIJA - VENECIJA - ČUDESNA I JEDINSTVENA

Glavni grad talijanske pokrajine Venecije u talijanskoj regiji Veneto. Poznat kao grad na vodi, Venecija broji oko 270 000 stanovnika i obuhvaća 412 km2. Smatra se jednim od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu, sa svojim kanalima, gondolama i bogatom povijesti. Grad je smješten na sjeveru Jadranskog mora u venecijanskom zaljevu i obuhvaća 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni koja se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeke Po na jugu i Piave na sjeveru. Neizostavne znamenitosti za posjetiti u Veneciji svakako su Trg Svetog Marka koji se smatra središtem Venecije i mjesto je održavanja brojnih festivala, bazilika Sv. Marka, Duždeva palača, sat Sv. Marka, bazilika Sv. Marije od Zdravlja, a posebno je privlačan sustav kanala s gotovo 4 km dugim Canalom Grande koji presijeca grad u obliku golemog slova S te po kojem je neizostavna romantična vožnja gondolom.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, VENECIJA

Polazak autobusa u 05:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Punte Sabbioni uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni - Venezia / Riva degli Schiavoni. Šetnja i upoznavanje sa ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…). Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Večernji povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. VENECIJA, OTOCI LAGUNE, RIJEKA, ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela u pravcu Punte Sabbioni. Fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO). Razgled sestrijera Dorsoduro (CHIESA DEGLI JESUATI, SANTA MARIA DELLA SALUTE...). Mogućnost posjete izložbama i stalnim postavama Gallerie dell’Accademia, Fundaciji Francois Pinault u Palazzo Grassi i Punta della Dogana ili Fondazione Peggy Guggenheim. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak brodom sa Rive degli Schiavoni prema Punta Sabbioni u kasnim popodnevnim satima (17:00 sati).Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u večernjim satima, dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3/4* u okolici Venecije, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizacija putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, povratna dnevna karta za vaporetto 12€, fakultativni izlet na OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO – min. 30 prijavljenih putnika ) 24€, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimuma 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ /2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 480kn
590 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3/4* u okolici Venecije

KONVERZIJA VALUTE

=