01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

VENECIJA - GARDALAND 2 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

GARDALAND -

je treći najpopularniji i nama najbliži tematski park u Europi smješten na jezeru Garda u Italiji. Otvoren je 1975. i od tada se proširio i po veličini i po posjećenosti. Godišnje ga posjećuje više od 3 milijuna ljudi. Obuhvaća 6 vlakova smrti i ukupno 32 vožnje. Najpoznatiji su Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Raptor, Orto Bruco i Mammut.                

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRVATSKA, VENECIJA

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Punte Sabbioni uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Plovidba vaporettom do Venecije. Po dolasku razgled grada u dvije grupe s vodičima na hrvatskom jeziku i upoznavanje sa ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (PALAČA CA' REZZONICO, CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…) Povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan. GARDALAND, HRVATSKA

Doručak. Odlazak na cjelodnevni boravak u ZABAVNOM PARKU GARDALAND. Zabava i razonoda u jednom od najposjećeniji zabavnih parkova u Europi: PLAVI TORNADO, COLORADO, KRALJEVSTVO FANTAZIJE, LETEĆI OTOK, IKARUS, ČAROBNO BRDO, KUĆA MAGIJE, SEKVOJINA AVANTURA, RAPTOR, 4 D AVANTURA i dr… Povratak je predviđen oko 18:00 sati ili po dogovoru grupe. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, AUTOBUSI LICENCIRANI ZA PRIJEVOZ UČENIKA, 1 polupansion u 3* u sa smještajem u višekrevetnim sobama, razgled Venecije uz stručno vodstvo, povratna karta za vaporetto, pristojbe, poreze i takse u Veneciji, ulaznicu za zabavni park Gardaland, stručno vodstvo i organizacija putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, pedagoška pratnja, paket putnog osiguranja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVIJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=