01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

TOSKANA NOVA GODINA 2018. - 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2018. - 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2018. - 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2018. - 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2018. - 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA NOVA GODINA 2018. - 5 DANA

KOLIJEVKA RENESANSE

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Toskana - KOLIJEVKA RENESANSE

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 22:00 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autocestom prema Rijeci.

2.dan. RIJEKA, PISA, LUCCA

Polazak iz Rijeka (Vrata Jadrana) u 00:30 sati. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Pisu u jutarnjim satima. Razgled grada: CAMPO DEI MIRACOLI , DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Odlazak u Luccu i razgled grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st.: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3.dan. FIRENZA

Doručak. Fakultativni izlet autobusom u FIRENZU i na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Razgledavanje Firenze : DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Fakultativni posjet gradiću Fiesole – starom, etruščanskom naselju s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na glavni grad pokrajine Firenzu i vožnja na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4.dan. SIENA, SAN GIMIGNANO, NOVA 2018.

Doručak. Fakultatini izlet u Sienu i San Gimignano . Dolazak u Sienu i razgledavanje grada: KATEDRALA, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO… Razgled San Gimignana – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO POPOLO, COLLEGIATA… Povratak u hotel i pripreme za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2018. NA ULICAMA, TRGOVIMA ili u nekom od barova. SRETNA NOVA 2018. . . Večera. Noćenje.

5.dan. FERRARA, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Odlazak prema FERRARI (grad obitelji ESTE), po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: CASTELLO ESTENSE, PALAZZINA DI MARFISA D'ESTE, PALAZZO SCHIFANOIA, CASA ROMEI AND PALAZZO DEI DIAMANTI, CRKVA CORPUS DOMINI S GROBOM LUCREZIA BORGIA... Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 3 polupansiona u hotelu 3* u Montecatini termama, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, Fakultativni izlet autobusom u FIRENZU i na vidikovac Piazzale Michelangelo 15€, Fakultatini izlet u Sienu i San Gimignano 15€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/1,5€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.390kn
1.590 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=