01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

TOSKANA 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA 5 DANA

5 dana autobusom

TOSKANA 5 DANA

REGIJA VELIČANSTVENE UMJETNOSTI, STARIH GRADOVA-UTVRDA , GUSTOG CRNOG VINA, FANTASTIČNIH OKUSA,...

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Toskana - REGIJA VELIČANSTVENE UMJETNOSTI, STARIH GRADOVA-UTVRDA , GUSTOG CRNOG VINA, FANTASTIČNIH OKUSA,...

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 22:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 00:30 sati. Noćna vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja tijekom puta.

2.dan. PISA, LUCCA

Dolazak u Pisu u jutarnjim satima i razgledavanje grada: CAMPO DEI MIRACOLI , DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Dolazak u Luccu i razgledavanje grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st.: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI… Smještaj u hotel. Noćenje.

3.dan. FIRENZA

Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u FIRENZU i razgledavanje grada u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO... Posjet gradiću Fiesole – starom, etruščanskom naselju s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na glavni grad pokrajine Firenzu i vožnja na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. SIENA, SAN GIMIGNANO

Doručak. Dolazak u San Gimignano – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO COMUNALE, COLLEGIATA… Dolazak u Sienu i razgledavanje grada: KATEDRALA, PIAZZA DEL CAMPO, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO, BASILICA DI SAN DOMENICO… Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan. FERRARA, ZAGREB

Doručak. Dolazak u FERRARU (grad obitelji ESTE) i razgled grada u pratnji vodiča: CASTELLO ESTENSE, CATTEDRALE DI SAN GIORGIO, PALAZZO SCHIFANOIA, CASA ROMEI, PALAZZO DEI DIAMANTI, CRKVA CORPUS DOMINI S GROBOM LUCREZIA BORGIA... Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Toskani, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet u Firenzu i Fiesole i posjet vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu 15€, nadoplata za tri večere u hotelu 200 kn, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.290kn
1.390 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=