01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

TOSKANA I CINQUE TERRE NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA I CINQUE TERRE NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA I CINQUE TERRE NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA I CINQUE TERRE NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA I CINQUE TERRE NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA I CINQUE TERRE NOVA GODINA 2020. - 3 DANA

KOLIJEVKA RENESANSE

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Toskana - KOLIJEVKA RENESANSE

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, PISA, TOSKANA

Polazak u 01:00 sat s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autocestom prema Rijeci. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 03:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u PISU - razgled grada u pratnji vodiča: CAMPO DEI MIRACOLI, DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. CINQUE TERRE, NOVA 2020.

Doručak. Vožnja autobusom do grada LA SPEZIA. Izlet u CINQUE TERRE, nacionalni park i područje pod zaštitom UNESCO-a, carstvo prirode puno mediteranskih mirisa. Vinogradi, maslinici, terase ograđene tisućama kilometara suhozida, pitoreskni utvrde-gradići. vožnja vlakom među gradićima: RIOMAGGIORE s utvrdom iz 15 st., šetnja živopisnom VIA COLOMBO, nastavljamo do gradića MANAROLA s najljepšim vidicima i pitoresknim kućama, zatim stižemo do gradića CORNIGLIA, do kojega se penjemo stubama Lardarina, s koje se pruža prekrasan pogled na ostala četiri gradića. Nastavljamo do drevne VERNAZZE koja se ponosi starom saracenskom utvrdom i prekrasnom crkvom Santa Margherita d'Antiochia iz 14. st. Dolazak u MONTEROSSO, jedno od najšarmantnijih ljetovališta ligurske obale. Povratak vlakom do La Spezie. Povratak autobusom do hotela. Pripreme za novogodišnju noć. Odlazak na DOČEK NOVE 2020. NA ULICAMA I TRGOVIMA,… SRETNA NOVA 2020.... Noćenje.

3.dan. FIRENZA, RIJEKA, ZAGREB

Doručak. Izlet agencijskim autobusom u FIRENZU uz posjet vidikovcu Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu. Razgled Firenze u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Slobodno vrijeme. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Toskani, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, izlet autobusom u centar Firenze i vidikovac Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu 15€ (dolazak u sami centar Firenze na najbrži i najkomforniji način našim autobusom-uključena dozvola za ulazak autobusom u centralnu zonu), nadoplata za dvije večere u hotelu 100kn, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ukoliko putuje samo jedna osoba) 250 kn, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 990kn
1.190 kn REDOVNA CIJENA:

hotel 3* u Toskani

KONVERZIJA VALUTE

=