01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

TOSKANA 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA 3 DANA

3 dana autobusom

TOSKANA 3 DANA

KOLIJEVKA RENESANSE

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Toskana - KOLIJEVKA RENESANSE

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, RIJEKA, SIENA, SAN GIMIGNANO

Polazak u 00:01 sat s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autocestom prema Rijeci. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 02:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Sienu i razgled grada: KATEDRALA, PIAZZA DEL CAMPO, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO, BASILICA DI SAN DOMENICO…Nastavak vožnje do San Gimignana – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO COMUNALE, COLLEGIATA… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3.dan. FIRENZA

Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u FIRENZU i razgled grada u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Fakultativni posjet gradiću Fiesole – starom, etruščanskom naselju s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na glavni grad pokrajine Firenzu i vožnja na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3.dan. PISA, LUCCA , RIJEKA, ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Dolazak u Pisu i razgled grada: CAMPO DEI MIRACOLI, DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Odlazak u Luccu grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st. te razgled: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI…Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 2 polupansiona u hotelu 3* u Toskani, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet u Firenzu i posjet gradiću Fiesole i vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu 15€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 950kn
1.150 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=