01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

OSTRAVA - BRNO

4 dana autobusom

OSTRAVA - BRNO

4 dana autobusom

OSTRAVA - BRNO

4 dana autobusom

OSTRAVA - BRNO

4 dana autobusom

OSTRAVA - BRNO

4 dana autobusom

OSTRAVA - BRNO

4 dana autobusom

OSTRAVA - BRNO

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Ostrava -

NAJBOLJI NOĆNI ŽIVOT U ČEŠKOJ, TREĆI NAJVEĆI GRAD U ČEŠKOJ, SA 400 000 STANOVNIKA, METROPOLA SJEVERNE MORAVSKE, GRAD IZUZETNOG DUHA, GRAD U KOJEM ĆETE SE SJAJNO PROVESTI, FENOMEN ULICE STODOLNI, KOJA NIKADA NE SPAVA,  SA PREKO  60 KLUBOVA, BAROVA I PUBOVA NA MALOM PROSTORU

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 23:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. OSTRAVA

Dolazak u Ostravu u jutarnjim satima. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: NOVA GRADSKA VIJEĆNICA SA JEDINSTVENIM STAKLENIM TORNJEM IZ 1920., ROMANIČKA CRKVA SV. VACLAVA, DRVENA CRKVA SV. KATARINE, STAROGRADSKA VIJEĆNICA IZ 16. ST., Fakultativni posjet MUZEJU RUDARSTVA. Navečer odlazak u ulicu Stodolni, sa preko 60 barova i pubova (svaki sa jedinsvenom atmosferom) na malom prostoru, gdje ćemo se sjajno zabaviti,... Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan. OSTRAVA

Doručak. Nastavak razgledavanja grada: NEORENESANSNA KATEDRALA IZ 19. ST., ŠLESKOOSTRAVSKI HRAD… Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.dan. OSTRAVA, BRNO, ZAGREB

Doručak. Polazak prema Brnu. Po dolasku razgled glavnog grada Moravske u kojem je većina ulica u centru grada pješačka zona: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu, NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, NIJEDAN POSJETITELJ NE SMIJE PROPUSTITI LEGENDARNOG ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI… Slobodno do polaska. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/ 4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativni posjet MUZEJU RUDARSTVA, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.190kn
1.290 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3/4*

KONVERZIJA VALUTE

=