01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

NP KRKA - ŠIBENIK - ZADAR 2 DANA

2 dana autobusom

NP KRKA - ŠIBENIK - ZADAR 2 DANA

2 dana autobusom

NP KRKA - ŠIBENIK - ZADAR 2 DANA

2 dana autobusom

NP KRKA - ŠIBENIK - ZADAR 2 DANA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

NP KRKA - SKRADIN - ŠIBENIK -

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. HRVATSKA, NP KRKA, ŠIBENIK, ZADAR

Polazak autobusa u jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Vožnja autobusom do Lozovca i ulazak u NP Krka. Sa sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 224 m, Krka je prirodni i krški fenomen. Sedreni slapovi rijeke Krke temeljni su fenomen ove rijeke. Razgled prekrasnih slapova Skradinskog buka. Posjet etno zbirci, mlinu i kovačnici… Ručak u restoranu. Slobodno vrijeme do polaska. Vožnja prema Šibeniku te razgled grada podno ŠUBIĆEVCA u pratnji vodiča: GRADSKE JEZGRE, KATEDRALE, GRADSKE VIJEĆNICE, KNEŽEVE PALAČE, TVRĐAVE. Vožnja do Zadra. Po dolasku u Zadar smještaj u hostel i kraći odmor. Slobodno vrijeme. Odlazak u večernju šetnju i razgled Zadra u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Večera. Zabava uz animaciju. Noćenje.

2.dan. ZADAR, HRVATSKA

Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje i uživanje. Odlazak u razgled grada Zadra u pratnji vodiča: KALELARGA, CRKVA Sv. DONATA, KATEDRALA Sv. STOŠIJE, CRKVA I SAMOSTAN Sv. MARIJE, CRKVA Sv. KRŠEVANA, MORSKE ORGULJE, POZDRAV SUNCU – atrakcija koja je nakon već svjetski poznatih Morskih orgulja postala glavna atrakcija Zadra. Ručak u restoranu. Slobodno vrijeme do polaska. Vožnja autobusom prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, AUTOBUSI LICENCIRANI ZA PRIJEVOZ UČENIKA, smještaj u hotelu 3* na bazi 1 polupansiona sa smještajem u višekrevetnim sobama, animacija tijekom cijelog puta i boravka u hotelu, razgled NP Krke, Šibenika i Zadra uz stručno vodstvo, ulaznicu za NP KRKA, ručak u restoranu u NP Krka, ručak u restoranu u Zadru, ulaznicu za Katedralu sv. Jakova, ulaznicu za Muzej antičkog stakla uz stručno vodstvo, stručno vodstvo i organizaciju puta, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, pedagoška pratnja, paket putnog osiguranja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi 45 učenika. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

CIJENA NA UPIT

KONVERZIJA VALUTE

=