01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

MINSK 6 DANA - NOVA GODINA 2021.

6 dana / 5 noćenja autobusom

MINSK 6 DANA - NOVA GODINA 2021.

6 dana / 5 noćenja autobusom

MINSK 6 DANA - NOVA GODINA 2021.

6 dana / 5 noćenja autobusom

MINSK 6 DANA - NOVA GODINA 2021.

6 dana / 5 noćenja autobusom

MINSK 6 DANA - NOVA GODINA 2021.

6 dana / 5 noćenja autobusom

MINSK 6 DANA - NOVA GODINA 2021.

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Minsk -

NEOTKRIVENA TURISTIČKA DESTINACIJA NA KRAJNJEM ISTOKU EUROPE, JEDINSTVENI GRAD - VREMEPLOV S GRANDIOZNOM SOVJETSKOM ARHITEKTUROM I PROSTRANIM TRGOVIMA I AVENIJAMA. ŠARMANTNA, ČISTA I SIGURNA BJELORUSKA METROPOLA SA SKORO 2 MIL. STANOVNIKA. SJAJNE CIJENE I DOBAR NOĆNI ŽIVOT. TELEPORTIRAJTE SE S ALGA TRAVEL U DOBA HLADNOG RATA, 20 GODINA NAKON PADA BERLINSKOG ZIDA!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – VARŠAVA

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja kroz Mađarsku i Slovačku uz kratka zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Varšavu u kasnim večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. VARŠAVA – BREST – MINSK

Doručak. Prelazak poljsko-bjeloruske granice. Fakultativni posjet impresivnoj TVRĐAVI HEROJA (s divovskom skulpturom branitelja tvrđave) u Brestu. Izgradnja tvrđave počela je 1833. godine, po planu inženjera Dolovana (još iz 1799. godine), a razradili su ga inženjeri K. I. Operman, Maleckij i Feldman. Nastavak vožnje kroz Bjelorusiju uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Minsk u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

3.dan. MINSK – NOVA 2021.

Doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: GRADSKA KAPIJA (TORNJEVI BLIZANCI), LENJINOV TRG, TRG NEZAVISNOSTI, ZGRADA VLADE, CRVENA CRKVA SV.SIMONA I HELENE – najzanimljivija rimokatolička crkva ima svetost u samim temeljima: cigle su donesene čak iz poljskog hodočasničkog mjesta Częstochowa, a dvaput je prenamijenjena u kino, ali je sada srce katoličke zajednice u Minsku, SVEUČILIŠTE, AVENIJA NEZAVISNOSTI – glavna ulica grada koja dijeli Minsk na dva velika dijela i sjajan primjer staljinističke arhitekture, ZGRADA KGB-A, GLAVNA POŠTA, GUM SHOPPING CENTAR, OKTOBARSKI TRG, PALAČA REPUBLIKE, MUZEJ DOMOVINSKOG RATA, DOM VOJNIH OFICIRA, CIRKUS, GORKI PARK I DIVOVSKI PANORAMSKI KOTAČ, NACIONALNA KNJIŽNICA – najčudnija knjižnica na svijetu, u obliku dijamanta ili zvijezde smrti iz filma star wars, TRG POBJEDE, CRKVA ALEKSANDRA NEVSKOG. Slobodno vrijeme i pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2021. u nekom od noćnih pubova i barova ili na ulicama Minska. SRETNA NOVA 2021… Noćenje.

4.dan. MINSK

Doručak. Fakultativni izlet u vojno-povijesni kompleks “STALJINOVA LINIJA”, 30 km od Minska. Povijesni kompleks posvećen pobjedi naroda u Velikom Domovinskom ratu. Ovaj je spomen otvoren 2005. godine na mjestu utvrđenja koja su se protezala duž zapadnih granica SSSR-a. Ovdje se možete popeti na rovove, posjetiti tehničke prostorije, izgrađene nalik onima koje su bile tijekom rata itd. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

5.dan. MINSK – POLJSKA

Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: OTOK SUZA – gdje se nalaze kipovi žaljenih žena i plačljivi anđeli koji gledaju u sjećanje na one koji su izgubljeni u ratu 1979-89. s Afganistanom, STARI GRAD NA OBALI RIJEKE SVISLOČ (NASELJE SV.TROJSTVA), KATEDRALA SV.DUHA, KATEDRALA SV.PETRA I PAVLA, GRADSKA VIJEĆNICA, BAROKNA KATOLIČKA KATEDRALA DJEVICE MARIJE, LENJINOVA ULICA… Odlazak iz Minska u pravcu Hrvatske. Vožnja uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Smještaj u hotel u Poljskoj. Noćenje.

6.dan. POLJSKA – ZAGREB

Doručak. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Minsku, 2 noćenja s doručkom u Poljskoj, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte, fakultativni posjet TVRĐAVI HEROJA s uključenom ulaznicom – 15€, fakultativni izlet u vojno-povijesni kompleks „Staljinova linija“ s uključenom ulaznicom – 20€, minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativne izlete je 25 osoba, viza za Bjelorusiju, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 850kn, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Za ulazak u Bjelorusiju obvezna je viza, putovnica koja mora vrijediti još minimalno 3 mjeseca od završetka putovanja i putno zdravstveno osiguranje. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=