01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

4 dana autobusom

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

4 dana autobusom

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

4 dana autobusom

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

4 dana autobusom

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

4 dana autobusom

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

4 dana autobusom

FLEURAMOUR - BELGIJA 4 DANA

SAJAM CVJETNIH KREACIJA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

BELGIJA - SAJAM CVJETNIH KREACIJA

Što znači "strast za cvijećem", Fleuramour je jedno od najprestižnijih europskih cvjetnih događanja. Smješten u povijesnom području Nacionalnog zapovjedništva u Alden Biesenu u Bilzenu, Belgija.

Tema 2019. godine je „Povratak u budućnost“, a ove je godine talijanska cvjetna dizajnerica Angelica Lacarbonara pozvana da kreira instalaciju za poznato Dvorište časti. Njezin će projekt biti čuvana tajna sve dok se ne otvori, ali nam je otkrila da će uključivati "trodimenzionalnost, boju, dekorativne elemente i barokni miris"...

Angelici će se pridružiti još 99 vodećih cvjetnih umjetnika iz cijelog svijeta, uključujući Dmitry Turcan, Annick Mertens, Geert Pattyn, Moniek Vanden Berghe, Nataliju Zhizhko, Tom de Houwer i Carles J. Fontanillas i mnoge druge.

Fleuramour je više od lijepe i inspirativne cvijetne predstave, također je mjesto za učenje. Fleuramour je prepun demonstracija i radionica na kojima posjetitelji mogu pokupiti savjete nekih od najboljih svjetskih cvjetnih dizajnera.

Pozivamo sve one koji imaju strast prema cvijeću!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, VARAŽDIN

Polazak autobusa u 18:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506. Polazak u 19:30 sati s Autobusnog kolodvora u Varaždinu. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. MAASTRICHT, HASSELT, BILZEN

U jutarnjim satima dolazak u MAASTRICHT - grad jezične raznolikosti, najviše zahvaljujući svojoj lokaciji na križanju različitih govornih područja, kao i internacionalne studentske populacije. Maastricht je također poznat i kao grad kulture, povijesti i lokalnog folklora, te je popularno turističko odredište. Dolazak u Hasselt, glavni grad provincije Limburg u Belgiji. Nalazi se u sjevernom dijelu zemlje - Flandrija. Kraći razgled: GRADSKA VIJEĆNICA, KATEDRALA SV. QUENTIN, BAZILIKA VERGA JESSE, JAPANSKI VRT I BOCREYK… Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

3.dan. ALDEN BIESEN (BILZEN)

Doručak. Odlazak na jedan od najprestižnijih europskih cvjetnih događanja: Fleuramour 2019 u Alden Biesenu u Bilzenu u kojem preko 100 dizajnera krase svoje cvjetne kreacije diljem okruženja dvorca Alden Biesen, u ovom lijepom kutku Belgije. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. MÜNCHEN, VARAŽDIN, ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u MÜNCHEN. Te razgled bavarske metropole u pratnji vodiča: MARIENPLATZ, FRAUENKIRCHE, RESIDENZ PALACE, SREDNJEVJEKOVNI HOFBRAUHAUS, BAVARSKI PARLAMENT, KRALJEVSKA PALAČA, OPERA, FELDERRNHALLE... Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u Varaždin / Zagreb u kasnim noćnim / ranim jutarnjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, ulaznicu za Fleuramour – 20€, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 2,50€/4,00€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 2.090kn

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=