01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA

DINARSKA LJEPOTA

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

CRNA GORA I DUBROVNIK - DINARSKA LJEPOTA

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak autobusa u 00:01 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja kroz Hrvatsku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu / Zadru / Splitu. Nastavak vožnje prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leoploda u kojem se nalazi njegova relikvija. Nakon razgleda Herceg Novog vožnja trajektom (Kamenari – Lepetani) i nastavak putovanja do Budve. Smještaj u hotel. Odlazak u razgled grada: STARI GRAD, CITADELA BUDVE, KATEDRALA SV. IVANA, CRKVA SV. TROJSTVA, TRG IZMEĐU CRKAVA, POSJET PLAŽI MORGEN DO KOJE SE DOLAZI 500 METARA DUGIM PUTEM IZ STAROG GRADA... Noćenje.

2.dan. BUDVA – BOKOKOTORSKI ZALJEV

Doručak. Cjelodnevni izlet u BOKOKOTORSKI ZALJEV za kojeg kažu da je jedan od deset najljepših zaljeva na svijetu. Dolazak u KOTOR – jedan od najbolje sačuvanih srednjovjekovnih urbanih cjelina ovog dijela Mediterana. Stari pomorski grad, od 1979. godine je pod zaštitom UNESCO-a. Grad isprepletanih uskih ulica i trgova, starih zgrada, crkava, zidina, portala. Razgled grada u pratnji vodića: KATERDRALA SV. TRIPUNA, NAPOLEONOVO KAZALIŠTE,... Vožnja prema Perastu, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepše građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII. do XVIII. stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Odlazak na izlet brodom na otok GOSPE OD ŠKRPJELA. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast i nastavljamo prema TIVTU. Ovaj najmlađi gradić Bokokotorskog zaljeva dobio je ime po ilirskoj kraljici Teutikaje koja je u III. stoljeću prije nove ere ovdje imala ljetnikovac i veliki vrt. Posjet luci PORTO MONTENEGRO gdje se možete nagledati najljepših i najluksuznijih jahti na svijetu. Povratak u Budvu. Noćenje.

3.dan. BUDVA – CETINJE – LOVĆEN

Doručak. Vožnja u smjeru Cetinja. Povijesna prijestolnica Crne Gore, grad muzeja i umjetnosti, a smješten je u podnožju crnogorske svete planine – Lovćen. Tragovi povijesti su vidljivi na svakom koraku: manastir, zdanja brojnih starih ambasada, konzulata iz vremena Kraljevine Crne Gore, umjetničke akademije, kao i monumentalna Biljarda, koju je kao svoju rezidenciju izgradio najveći pjesnik među vladarima, Petar II. Petrović Njegoš početkom 19. stoljeća. Etnografski muzej Crne Gore; muzej posvećen crnogorskom velikanu Petru II Petroviću Njegošu,… Dolazak u NACIONALNI PARK ,,LOVĆEN”, razgled NJEGOŠEVOG MAUZOLEJA. Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu odakle se prostire prekrasan pogled od kojeg će vam zastati dah. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. BUDVA – DUBROVNIK – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Dubrovniku. Po dolasku odlazak u razgled grada: PILE, STRADUN, ONOFRIJEVA ČESMA, SAMOSTAN SV. KLARE, ORLANDOV STUP, PALAČA VELIKOG VIJEĆA, KNEŽEV DVOR, NAJSTARIJA LJEKARNA u EUROPI, POVIJESNI i ETNOGRAFSKI MUZEJ RUPE, CRKVA SV. VLAHA,… Nastavak vožnje prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Budvi, razgledi po programu, vožnju trajektom Kamenari – Lepetani – Kamenari, stučno vodstvo i organizaciju putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete, boravišnu pristojbu, cjelodnevni izlet u Bokokotorski zaljev 20€, plaćanje na licu mjesta ( u cijenu je uključeno: vožnja brodićem i ulaznica za otok Gospe od Škrpjela, ulaznica za katedralu Sv. Tripuna), izlet u Cetinje i Lovčen 20€, plaćanje na licu mjesta (u cijenu je uključeno: izletnička taxa u Cetinju, ulaznica za NP Lovćen, ulaznica za Njegošev mauzolej), minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativne izlete je 25 osoba, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 390kn, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 putnika. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu i osiguranje u hotelu: 1,5€ /3€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.150kn
1.250 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3/4* u Budvi

KONVERZIJA VALUTE

=