01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

4 dana / 3 noćenja autobusom

CRNA GORA - DUBROVNIK 4 DANA - NOVA GODINA 2021.

Dinarska ljepota

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

CRNA GORA I DUBROVNIK - Dinarska ljepota

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak autobusa u 00:01 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja kroz Hrvatsku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu / Zadru / Splitu. Nastavak vožnje prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leopolda u kojem se nalazi njegova relikvija. Nakon razgleda Herceg Novog vožnja trajektom (Kamenari – Lepetani) i nastavak putovanja do Budve. Smještaj u hotel. Odlazak u razgled grada: STARI GRAD, CITADELA BUDVE, KATEDRALA SV. IVANA, CRKVA SV. TROJSTVA, TRG IZMEĐU CRKAVA, POSJET PLAŽI MORGEN DO KOJE SE DOLAZI 500 METARA DUGIM PUTEM IZ STAROG GRADA... Noćenje.

2.dan. BUDVA – BOKOKOTORSKI ZALJEV – NOVA 2021.

Doručak. Cjelodnevni izlet u BOKOKOTORSKI ZALJEV za kojeg kažu da je jedan od deset najljepših zaljeva na svijetu. Dolazak u KOTOR – jedan od najbolje sačuvanih srednjovjekovnih urbanih cjelina ovog dijela Mediterana. Stari pomorski grad, od 1979. godine je pod zaštitom UNESCO-a. Grad isprepletanih uskih ulica i trgova, starih zgrada, crkava, zidina, portala. Razgled grada u pratnji vodiča: KATEDRALA SV. TRIPUNA, NAPOLEONOVO KAZALIŠTE,... Vožnja prema PERASTU, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepše građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII. do XVIII. stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Odlazak na izlet brodom na otok GOSPE OD ŠKRPJELA. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast i nastavljamo prema TIVTU. Ovaj najmlađi gradić Bokokotorskog zaljeva dobio je ime po ilirskoj kraljici Teuti koja je u III. stoljeću prije nove ere ovdje imala ljetnikovac i veliki vrt. Posjet luci PORTO MONTENEGRO gdje se možete nagledati najljepših i najluksuznijih jahti na svijetu. Povratak u Budvu. Pripreme za novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2021. na ulicama i trgovima ili u nekom od brojnih klubova i barova. SRETNA NOVA 2021… Noćenje.

3.dan. BUDVA – CETINJE – LOVĆEN

Doručak. Vožnja u smjeru Cetinja. Povijesna prijestolnica Crne Gore, grad muzeja i umjetnosti, a smješten je u podnožju crnogorske svete planine – Lovćen. Tragovi povijesti su vidljivi na svakom koraku: manastir, zdanja brojnih starih ambasada, konzulata iz vremena Kraljevine Crne Gore, umjetničke akademije, kao i monumentalna Biljarda, koju je kao svoju rezidenciju izgradio najveći pjesnik među vladarima, Petar II. Petrović Njegoš početkom 19. stoljeća. Etnografski muzej Crne Gore; muzej posvećen crnogorskom velikanu Petru II Petroviću Njegošu,… Dolazak u NACIONALNI PARK ,,LOVĆEN”, razgled NJEGOŠEVOG MAUZOLEJA. Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu odakle se prostire prekrasan pogled od kojeg će vam zastati dah. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. BUDVA – DUBROVNIK – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Dubrovniku. Po dolasku odlazak u razgled grada: PILE, STRADUN, ONOFRIJEVA ČESMA, SAMOSTAN SV. KLARE, ORLANDOV STUP, PALAČA VELIKOG VIJEĆA, KNEŽEV DVOR, NAJSTARIJA LJEKARNA u EUROPI, POVIJESNI i ETNOGRAFSKI MUZEJ RUPE, CRKVA SV. VLAHA,… Nastavak vožnje prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, smještaj u hotelu po izboru u Budvi, razgledi po programu, vožnju trajektom Kamenari – Lepetani – Kamenari, stručno vodstvo i organizaciju putovanja, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete, boravišnu pristojbu, cjelodnevni izlet u Bokokotorski zaljev – 20€ ( u cijenu je uključeno: vožnja brodićem i ulaznica za otok Gospe od Škrpjela, ulaznica za katedralu Sv. Tripuna), izlet u Cetinje i Lovćen – 20€ (u cijenu je uključeno: izletnička taxa u Cetinju, ulaznica za NP Lovćen, ulaznica za Njegošev mauzolej), minimalan broj prijavljenih putnika za fakultativne izlete je 25 osoba, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 450kn u hotelu 3* i 550kn u hotelu 4*, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 putnika. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: cca 1,5€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.250kn
1.350 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*
first minute 1.490kn
1.590 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 4*

KONVERZIJA VALUTE

=