01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

BRNO - NOVA GODINA 2020.

3 dana / 2 noćenja autobusom

BRNO - NOVA GODINA 2020.

3 dana / 2 noćenja autobusom

BRNO - NOVA GODINA 2020.

3 dana / 2 noćenja autobusom

BRNO - NOVA GODINA 2020.

3 dana / 2 noćenja autobusom

BRNO - NOVA GODINA 2020.

PRIJESTOLNICA DOBRE ZABAVE

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Brno - PRIJESTOLNICA DOBRE ZABAVE

DRUGI NAJVEĆI GRAD U ČEŠKOJ. SUPER CIJENE, ODLIČNI PROVODI. BRNO  NUDI  DOZU BAROKNIH FASADA, ATMOSFERU POPLOČENIH ULICA I OTVORENIH TRGOVA, NOĆNI ŽIVOT BROJNIH KLUBOVA I BAROVA, AKO ŽELITE VIDJETI KAKO ŽIVI PRAVA ČEŠKA, POSJETITE BRNO! ZAŠTO BRNO? PIVO VEĆ OD 10 KN, GULAŠ SA KNEDLIKIMA VEĆ OD 30 KN U NEKOJ OD LOKALNIH PIVNICA. PRIJESTOLNICA ČEŠKOG TECHNO RAVEA, SJAJAN I OPUŠTENI PROVOD NA SAMO 8h OD ZAGREBA GARANTIRA SUPER NOVOGODIŠNJU ZABAVU.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, BRNO

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja prema Brnu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Brno u popodnevnim satima. Smještaj u hotel i kraći odmor. Slobodno vrijeme za uživanje u prednovogodišnjoj atmosferi Brna. Navečer odlazak u neki od noćnih klubova i barova. Noćenje.

2.dan. BRNO, NOVA 2020.

Doručak. Razgled glavnog grada Moravske u kojem je većina ulica u centru grada pješačka zona: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu, NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, NIJEDAN POSJETITELJ NE SMIJE PROPUSTITI LEGENDARNOG ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI… Slobodno vrijeme za šetnju i pripreme za nezaboravnu novogodišnju noć. Doček NOVE 2020. godine na ulicama i trgovima Brna ili u nekom od pubova ili barova. SRETNA NOVA 2020!... Noćenje.

3.dan. BRNO, BEČ, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Odlazak prema Beču. Razgled grada: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS,… Uživanje u novogodišnjem Beču. Polazak u smjeru Zagreba. Vožnja kroz Austriju uz kraće odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ukoliko putuje samo jedna osoba) 390kn, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu:0,70€/1€ po osobi / noćenju. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.090kn
1.190 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3/4*

KONVERZIJA VALUTE

=