01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

7 dana autobusom

BENELUX

Belgija, Nizozemska, Luxemburg

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

BENELUX - Belgija, Nizozemska, Luxemburg

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, NÜRNBERG

Polazak autobusa u 05:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja preko Slovenije, Austrije i Njemačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u NÜRNBERG, najveći njemački srednjevjekovni grad, razoren u 2. svjetskom ratu. Danas je grad obnovljen i može se osjetiti dio nekadašnje atmosfere: KAISERBURG, DÜREROVA KUĆA, MNOŠTVO MUZEJA I CRKAVA, GDJE SU SMJEŠTENE DRAGOCIJENOSTI GRADA NÜRNBERGA, samo su dio onoga što je činilo ovaj grad tako značajnim. Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj u hotelu u Njemačkoj u kasnim večernjim satima. Noćenje.

2.dan. NJEMAČKA, AMSTERDAM

Doručak. Nastavak putovanja prema Amsterdamu uz usputna zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Amsterdam u popodnevnim satima. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: KRALJEVSKA PALAČA, TRG DAM, kuća ANNE FRANK… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel u okolici Amsterdama. Noćenje.

3.dan. AMSTERDAM

Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: ŽIDOVSKA ČETVRT, BRUSIONICA DIJAMANATA, REMBRANTOVA KUĆA, ČETVRT CRVENIH SVJETILJKI, PLUTAJUĆA CVJETNA TRŽNICA NA KANALU SINGEL, GLAVNA TRGOVAČKA ULICA KALVER STRAAT Neobavezan posjet RIJKS MUZEJU i druge znamenitosti… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. AMSTERDAM, VELIKA HOLANDSKA TURA, ANTWERPEN

Doručak. Izlet VELIKA HOLANDSKA TURA: vožnja i razgledavanje DEN HAAGA i SCHEWENINGEN, POSJET TVORNICI KLOMPI I SIRA, vožnja uz krajolik s vjetrenjačama…Vožnja do ANTWERPENA, razgled grada. Nastavak vožnje prema BRUXELLES-u. Panoramski obilazak grada. Smještaj u hotel. Noćenje.

5.dan. BRUXELLES, BRUGGE, GENT

Doručak. Razgled BRUXELLES-a: GROB NEZNANOG JUNAKA, KRALJEVSKA PALAČA, KATEDRALA, TRG MALI SABLON, GRAND PLACE, MANNEKEN PIS, ATOMIUM… Fakultativni izlet u BRUGGE i GENT. Dolazak u GENT i razgled grada. Vožnja prema BRUGGE-u, jednom od najljepših gradova zapadne Europe. Po dolasku razgled grada: GOTIČKA VIJEĆNICA, HEILIG BLOEDBASILIEK, KATEDRALA…. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan. BRUXELLES, LUXEMBURG

Doručak. Odlazak iz BRUXELLESA. Dolazak u LUXEMBURG. Razgled grada u pratnji vodiča: CASEMATES DU BOCK, GRUND, PLATEAU DE KIRCHBERG… Smještaj u hotel. Noćenje.

7.dan. LUXEMBURG, HEIDELBERG, ZAGREB

Doručak. Odlazak iz Luxemburga. Vožnja prema HEIDELBERGU - jednom od najpopularnijih turističkih odredišta u Njemačkoj. Šarmantan gradić smjestio se u dolini rijeke Neckar u jugozapadnoj Njemačkoj. Razgled grada: DVORAC HEIDELBERG, KAMENI MOST,STUDENTSKI ZATVOR… Nastavak putovanja preko Austrije i Slovenije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Njemačkoj, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u okolici Amsterdama, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u okolici Bruxellesa, 1 noćenje sa doručkom u Luxemburgu, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet u Brugge i Gent 25€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 2.990kn
3.290 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=