01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

4 dana avionom

BARCELONA - 4 DANA AVIONOM I AUTOBUSOM

LET POSEBNIM CHARTER ZRAKOPLOVOM

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Barcelona i Azurna obala - LET POSEBNIM CHARTER ZRAKOPLOVOM

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, AZURNA OBALA

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju, Italiju i Francusku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku razgled NICE – omiljenog ljetovališta Europljana i kulturnog središta AZURNE OBALE: ZGRADE IZ PERIODA BELLE ÉPOQUE POPUT PREKRASNOG NEGRESCO HOTELA, PROMENADE DES ANGLAIS, EGZOTIČNE RUSKE KATEDRALE… Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. BARCELONA

Doručak. Vožnja do Barcelone. Po dolasku u Barcelonu odlazak u obilazak najznačajnijih radova velikog arhitekta ANTONIJA GAUDIJA u pratnji vodiča: PARC GÜELL – dio UNESCO-ve svjetske baštine, SAGRADA FAMILIA – monumentalno i životno Gaudijevo djelo te jedna od najslavnijih svjetskih katedrala, CASA MILA/LA PEDRERA – jedna je najpoznatijih i najimpresivnijih stambenih zgrada u Barceloni koja gleda na ulicu Passeig de Gràcia. Radi se o jednom od ključnih djela Antonija Gaudíja. Zgrada je izgrađena između 1905. do 1910. godine, a u tom periodu je, zbog svoje nepravilne kamene fasade koji izgleda kao prirodna kamena litica, i dobila naziv “La Pedrera”, što na katalonskom znači “kamenolom”. CASA BATLLÓ – nekad sasvim obična kuća, dok ju Gaudí nije redizajnirao 1904. godine za porodice Josepa Batlló i Casanovasa. Odlazak u večernju šetnju i upoznavanje grada javnim prijevozom. Nakon toga je još nekoliko puta obnavljana te 2005. godine uvrštena na UNESCO-v popis Svjetske baštine. Slobodno vrijeme. Ponekad se koristi i naziv ‘Les Rambles’, pri čemu množina naglašava da se zapravo radi o nekoliko nanizanih ‘rambli’, odnosno više spojenih uličica. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan. BARCELONA

Doručak. Razgled GOTIČKE ČETVRTI: GOTIČKA KATEDRALA SV. EULALIE, PLACA DEL REI, KATALONSKI PARLAMENT, PLACA REIAL, CRKVA SANTA MARIA DEL PI, MUZEJ PICASSO, ULICA RAMBLAS – ta šarmantna ulica pruža se na 1,2 kilometra između PLAZA DE CATALUNYE i spomenika KRISTOFORU COLUMBU. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u Barceloni. Nastavak razgleda grada: stadion CAMP NOU, MONTJUIC, POBLE ESPANYOL, ČAROBNE FONTANE, PALAU JORDI, OLIMPIJSKI STADION, FUNDACIÓ MIRO... Fakultativni odlazak na FLAMENCO SHOW. Uživajte u društvu prekrasnih plesačica i plesača te tradicionalnom španjolskom piću sangriji. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan. BARCELONA, MONTSERRAT, GIRONA, ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Fakultativni izlet u MONTSERRAT – ČUVENI SAMOSTAN, HODOČASNIČKO MJESTO I SIMBOL KATALONIJE. Odlazak u posjet LA BOQUERIA – koja nije samo najpoznatija gradska tržnica Barcelone već je i kultno mjesto poznato u cijelom svijetu u kojem će uživati sva vaša osjetila. Na ovom mjestu se trgovalo stoljećima prije nego što je La Boqueria postala ono što je danas. Tržnica je sagrađena 1840. godine na mjestu nekadašnjeg samostana sv. Josipa. Kako su s vremenom trgovci počeli stvarati gužvu uz sve prometniju Ramblu, odlučeno je da im se sagradi veći prostor gdje će se nuditi autentični proizvodi i delikatese. Stoga je ovo punkt na kojemu se događa istinski život grada, koji Barceloni daje dušu i naglašava posebnu karizmu španjolske svakodnevice. Vožnja autobusom do zračne luke u Gironi. Registracija putnika na check in šalteru te polet zrakoplova. Slijetanje u zračnu luku Franjo Tuđman.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, prijevoz zrakoplovom na liniji Girona -Zagreb , 1 noćenje s doručkom u Francuskoj u hotelu 2superior/3*, 2 noćenja s doručkom u hotelu 2 superior/3* u Barceloni / okolici (Ibis. Campanile ili sl.), razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka 890 kn, ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet u Montserrat 20€, fakultativni flamenco show 25€, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 0,50€/2€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu. Informativne cijene ulaznica: Poble Espanyol:11€, Sagrada Familia: 15,50€, Casa Battló: 18€, Katedrala sv. Eulalije: 7€, Camp Nou Muzej: 23€, Muzej Salvadora Dalia: 14€.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 1.590kn
1.990 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 2superior/3* u Barceloni/okolici (Ibis, Campanile i sl.)

KONVERZIJA VALUTE

=