01/2112-333

Napredno pretraživanje

select
select

BANJA LUKA NOVA GODINA 2023. - 2 DANA

2 dana / 1 noćenje autobusom

BANJA LUKA NOVA GODINA 2023. - 2 DANA

Vrbaški grad

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

BANJA LUKA - Vrbaški grad

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – BANJA LUKA – NOVA 2023.

Polazak u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja prema Banja Luci uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Banja Luku drugi najveći grad u BiH nakon Sarajeva. Odlazak u razgled grada: TVRĐAVA KAŠTEL – ujedno i jedna od najstarijih građevina u gradu, nalazi se na lijevoj obali Vrbasa i jedna je od najvažnijih građevina Banja Luke, HRAM HRISTA SPASITELJA- veličanstvena crkva sa zlatnim kupolama, GOSPODSKA ULICA - šetnica Banja Luke i mjesto za vidjeti i biti viđen, puna butika i kafića. Arhitektura je zanimljiva mješavina različitih razdoblja, s vrlo lijepim neo-renesansnim građevinama i snažnim utjecajem iz austrougarskog razdoblja, BANSKI DVOR, PALAČA REPUBLIKE… Banja Luka se lako može natjecati sa Sarajevom i ima vlastito brendiranje nacionalnog jela s Banjalučkim ćevapom. Pripreme za novogodišnju noć. SRETNA NOVA 2023!. . . Noćenje.

2.dan. BANJA LUKA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme i uživanje u Novogodišnjem ugođaju. Fakultativni odlazak u posjet SAMOSTANU TRAPISTA, odnosno opatiji MARIJA ZVIJEZDA koji se nalazi u Delibašinu selu kod Banja Luke. – Samostan je nekada bio najveći na svijetu, a danas je najmanji, s – dva monaha, dva brata Tomice i Zvonka Topića. Mogućnost kupnje sira i Trapističkog piva koje također proizvode redovnici. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

1 noćenje s doručkom u hotelu po izboru, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte, nadoplata za jednokrevetnu sobu na upit, fakultativni izlet u posjet Samostanu Trapista, putno osiguranje.

NAPOMENA

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u hotelima od 1,80€ po osobi / noćenju. Plaćanje na licu mjesta. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda razgleda programa ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

ODABERI I REZERVIRAJ

redovna cijena 0kn

HOTEL 4*

KONVERZIJA VALUTE

=