01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

3 dana autobusom

AUSTROUGARSKA TURA

GRADOVI NA LIJEPOM PLAVOM DUNAVU

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

BEČ-BRATISLAVA-BUDIMPEŠTA - GRADOVI NA LIJEPOM PLAVOM DUNAVU

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, BEČ, BRATISLAVA

Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Beč odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: RING, HOFBURG, STEPHANSPLATZ, KATEDRALA, KÄRTNER STRASSE, PARLAMENT, OPERA HAUS, RATHAUS... Za ljubitelje umjetnosti posjet nekoj od aktualnih izložbi ili shopping u poznatoj Mariahilferstrasse. Jednosatna vožnja do Bratislave. Dolazak u Bratislavu. Smještaj u hotel. Odlazak u večernju šetnju Bratislavom. Noćenje.

2.dan. BRATISLAVA

Doručak. Odlazak u razgled Bratislave u pratnji vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA DO DVORCA, VRATA ST. MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL DO KATEDRALE ST. MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA SVE DO GLAVNOG TRGA I VIJEĆNICE STAROG GRADA, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG... Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Fakultativna večera u tradicionalnom slovačkom restoranu. Noćenje.

3.dan. BRATISLAVA, BUDIMPEŠTA, ZAGREB

Doručak. Vožnja do Budimpešte. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA, KATEDRALA SV. STJEPANA, CITADELA, BUDIM, PARLAMENT, RIBARSKA UTVRDA… Šetnja Vaci ulicom- jednom od najpoznatijih ulica u Budimpešti, a ishodište joj je na trgu Vörösmarty. Kao što Beč ima svoj Sacher, tako i Budimpešta ima slastičarnicu GERBEAUD u kojoj možete probati i vjerojatno najpoznatiju mađarsku slasticu, Doboš tortu. Fakultativna vožnja brodom po Dunavu uz razgled Budimpešte. Odlazak u pravcu Balatona u kasnim popodnevnim satima. Fakultativno večera u čardi na Balatonu. Nastavak puta prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4*, razglede prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativna večera u tradicionalnom slovačkom restoranu - 17 €, fakultativna vožnja brodom po Dunavu - 10 €, večera na Balatonu - 17 €, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 1,70€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta.

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 840kn
940 kn REDOVNA CIJENA:

HOTEL 3/4*

KONVERZIJA VALUTE

=