01/4811-370

Napredno pretraživanje

select
select

ADVENT U MILANU 3 DANA

3 dana / 2 noćenja autobusom

ADVENT U MILANU 3 DANA

3 dana / 2 noćenja autobusom

ADVENT U MILANU 3 DANA

3 dana / 2 noćenja autobusom

ADVENT U MILANU 3 DANA

3 dana / 2 noćenja autobusom

ADVENT U MILANU 3 DANA

3 dana / 2 noćenja autobusom

ADVENT U MILANU 3 DANA

3 dana / 2 noćenja autobusom

ADVENT U MILANU 3 DANA

MILANO, SIRMIONE, BERGAMO

RASPOLOŽIVI TERMINI

Odaberite jedan od nadolazećih termina:

Milano - MILANO, SIRMIONE, BERGAMO

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB – RIJEKA – SIRMIONE – MILANO

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u SIRMIONE na jezeru LAGO DI GARDA i razgled tog pitoresknog gradića. Šetnja uskim i nepravilnim uličicama, razgled crkve „Santa Maria Maggiore“ i „San Pietro“, ruševina rimske vile pjesnika Katula, poznatog i pod nazivom „Grotta di Catullo“. Nastavak vožnje do Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan. MILANO

Doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: BAZILIKA SVETOG AMBROZIJA – jedna od najstarijih crkava u Milanu. DUOMO DI MILANO (MILANSKA KATEDRALA) – najpoznatija i najlijepša milanska znamenitost, ujedno i jedna od najvećih crkava na svijetu, GALLERIA VITTORIO EMANUELE II – još je jedno od najposjećenijih mjesta u Milanu. TEATRO ALLA SCALA ILI SAMO LA SCALA – svjetski poznata operna kuća u Milanu, BRERA (PALLAZIO DI BRERA) – palača iz 17. st., sagrađena kao isusovački samostan, a danas je palača s jednom od najpoznatijih zbirki slika u Italiji (Pinacoteca di Brera), QUADRILATERO D'ORO („ZLATNI PRAVOKUTNIK“) – opasan je četirima glavnim modnim ulicama - Via Montenapoleone, Via Alessandro Manzoni, Via della Spiga i Corso Venezia, CRKVA SANTA MARIA DELLA GRAZIA (SVETA MARIJA MILOSTIVA) – nalazi se na UNESCO-voj listi svjetske kulturne baštine, danas je najpoznatija po remek-djelu Leonarda Da Vincija „Posljednja Večera“... Slobodno vrijeme za UŽIVANJE U BOŽIĆNOM SAJMU. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan. BERGAMO – RIJEKA – ZAGREB

Doručak. Odlazak do Bergama. Bergamo je grad u Lombardiji koji ima dva središta: Citta Alta (Gornji grad), srednjovjekovni grad na brežuljku opasan zidinama iz 17.st. te Citta Bassa (Donji grad), moderno središte Bergama. Ova dva dijela grada povezana su uspinjačom. Razgled grada u pratnji vodiča: CITTADELLA, PIAZZA VECCHIA, PALAZZO DELLA RAGIONE, PALAZZO NUOVO, BASILICA DI SANTA MARIA MAGGIORE, DUOMO, ROCCA, SAN MICHELE AL POZZO,… Kraće slobodno vrijeme do polaska. Nastavak putovanja za Hrvatsku. Dolazak u Rijeku / dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, razgledi po programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u okolici Milana, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

CIJENA NE UKLJUČUJE

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, uspinjača u Bergamu 3,5 €, nadoplata za jednokrevetnu sobu (ako putuje samo jedna osoba) 390kn, putno osiguranje.

NAPOMENA

Aranžman je kalkuliran na bazi minimalno 40 osoba. Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€/4€ po osobi po noći. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju. OSTALI UVJETI PUTOVANJA PREMA OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA ALGA TRAVEL AGENCY

ODABERI I REZERVIRAJ

first minute 890kn
990 kn REDOVNA CIJENA:

Hotel 3*

KONVERZIJA VALUTE

=